Eines personals

Capsa de sabates - El teu record, un tresor

Àlbum d'Eva Maria del Rosario Carrizo

Naci en Rosario, el 27 de agosto de 1989, pero vivía en Pueblo Esther, un pueblo que estaba a cuarenta minutos de Rosario. Vivía con mis padres, y bueno con el tiempo me fui a vivir con mis abuelos a los diez u once años.
Mis abuelos se vinieron para España y yo me quede con mis tios, y en el 2003 mi abuela me viene a buscar, y no me queria venir. Al final hablando con mi abuela y todo decidi venir. Y bueno acá... estuve viviendo con mis abuelos cinco años, y en este tiempo fui tres veces a ver a familia. Despues en diciembre del 2008 decido irme un año (Argentina). Estuve una año ahi...
Ahora estamos mis abuelos, tengo tres tios y tienen hijos. Tengo dos primos que nacieron en Argentina, y dos primas que son catalanas. Despues mi tio que tiene un nene, y mi tia que tiene una nena.
Y nada... acá estuve estudiando la E.S.O, y apenas llegue me pusieron en tercero porque claro, yo llegue en enero y ya el curso terminaba casi. Me ayudaron un monton los profesores, la verdad que se portaron re bien, y me pasaron a cuarto. Pero en cuarto repetí, porque era normal, habia muchas cosasa que no sabia. Cuando termine cuarto me puse a hacer un ciclo, que no lo termine y despues me fui a Argentina en 2008.
Igual en este año me pasaron cosas buenas... me puse de novia, es catalán, y llevamos ocho meses. Es muy guapo y muy bueno.
Tiene 24 años y yo 21, y me voy con el a Argentina. Nos vamos juntos... el tiene muchas ganas y yo más, porque quiero que conozca a mi papá y a mis hermanas.
 • foto 1

  foto 1

 • foto 2

  foto 2

 • foto 3

  foto 3

 • foto 4

  foto 4

 • foto 5

  foto 5

 • foto 6

  foto 6

 • foto 7

  foto 7

 • foto 8

  foto 8

Informes sobre el projecte

Imatge aleatòria

Informació de l'àlbum

Etiquetes populars

Participa


La Capsa de Sabates 2.0 és un espai pensat perquè els tarragonins i tarragonins puguin penjar-hi les seves imatges familiars. Si esteu interessats en col·laborar amb aquest projecte és molt senzill! En aquest tutorial trobareu els passos bàsics a seguir per fer funcionar aquest web. Si teniu algun dubte o suggeriment podeu enviar un correu a l'adreça electrònica arxiu@tarragona.cat.

Pas 1 - Identificació

Per penjar o modificar les vostres imatges abans és imprescindible que us registreu. Per fer-ho simplement heu de prémer el botó Registrar que trobareu a l'angle superior esquerre de la portada del web. Una nova pantalla us demanarà que introduïu les vostres dades (noms i cognoms, nom d'usuari i adreça electrònica) i automàticament rebreu un correu electrònic de confirmació. Un cop registrats, per accedir al web com a operadors simplement heu de prémer el botó Entrar, també situat a l'angle superior esquerre. La primera vegada que hi accediu el web us demanarà que introduïu la vostra contrasenya. Recordeu-vos del nom d'usuari i de la contrasenya perquè us els demanarà cada vegada que vulgueu treballar amb el web.

Pas 2 - Afegir fotografies al nostre primer àlbum

Un cop identificats com a operadors, ja podeu començar a gestionar els vostres àlbums i a introduir-hi fotografies. En el moment d'efectuar el registre, el web crea el vostre primer àlbum per defecte. Per accedir-hi simplement hem de prémer el botó Darrera, situat a sota dels àlbums, i allí hi trobareu un àlbum amb el vostre nom. Un cop a l'interior de l'àlbum us apareixerà un menú d'administració, de color vermell, a la franja superior del web. Si premeu els botons Afegir > Afegiu fotografies podeu seleccionar senzillament les imatges que voleu afegir.

Pas 3- Edició de l'àlbum

Des del menú d'administració podeu escollir Opcions de l'àlbum > Editeu l'àlbum. Des d'allí podeu canviar el nom a l'àlbum de fotografies si ho considereu oportú i afegir-hi una descripció genèrica.

Pas 4 - Edició de les imatges de l'àlbum

Tant important com veure les imatges de l'àlbum és afegir-hi informació per contextualitzar-les. Si col·loqueu el cursor damunt del vostre àlbum us apareixerà, sota de la imatge de portada, el botó Opcions. El menú desplegat us permet seleccionar l'opció Editeu aquesta foto i des d'una nova finestra podeu:

 • - Anomenar cada imatge
 • - Descriure-la
 • - Especificar-ne una data
 • - Afegir-hi un seguit d'etiquetes. Tot i que no són imprescindibles, les etiquetes són una eina molt útil perquè permeten acotar temàticament les imatges.

El mateix menú permet dur-vos a terme altres opcions, com rotar una imatge verticalment o horitzontal o seleccionar quina de totes les imatges que hi ha dins d'un àlbum voleu que en sigui la portada.

Pas 5 - Administració de l'àlbum

Si en algun moment determinat voleu eliminar totes o alguna de les fotografies que teniu dins d'un àlbum és molt senzill. Des del menú d'administració heu d'escollir Opcions de l'àlbum > Organitzeu l'àlbum. Des d'una nova finestra podeu seleccionar la imatge o les imatges desitjades i esborrart-les prement el botó Esborrar.

Idioma preferit

Informes sobre el projecte

 

';