Eines personals

Capsa de sabates - El teu record, un tresor

Àlbum de Núria Serrano

Jo vaig néixer a Girona i, de fet, la meva família segueix vivint allà, vaig estar allà fins COU i primer de carrera, de Dret, allà. El primer any de carrera vaig conèixer al Lluís que era d'aquí de Constantí, de Tarragona i l'any següent vaig veure que no era lo meu i vaig canviar d'estudis vaig començar Treball Social i me'n vaig anar a Barcelona. Vaig estar els tres anys de carrera a Barcelona i l'últim any de carrera ja vaig fer les pràctiques aquí amb la idea aquesta de que si feia aquí les pràctiques trobaria feina aquí i tot això, cosa que no va passar. Després vaig anar a Anglaterra durant sis mesos o així, es allò que dius acabes la carrera no tens feina i encara tens ganes i vaig marxar a Londres, això ja devia ser a l'any 1991 o 1992. A partir de llavors vaig anar alternant, he passat èpoques aquí, he treballat a Port Aventura, com quasi tota la meva generació. Després vaig tornar a marxar a Anglaterra a treballar amb un programa de la Unió Europea amb uns amics meus. Al tornar d'Anglaterra ja vaig tornar a Barcelona, en un pis fins l'any 2005. Al 2005 vaig tornar a venir aquí i em vaig quedar embarassada i ja des del 2005 que estic estable aquí a la ciutat. Realment he anat venint des de l'any 1991 que vaig conèixer a la meva parella, el Lluís i vam començar la relació. Tinc un nen de cinc anys, el Lluc. Vivim aquí i ell és el culpable de que estigui tan estable aquí, em sembla que cinc anys seguits en un lloc no...bueno quan era més jove.

Informes sobre el projecte

Imatge aleatòria

Informació de l'àlbum

Etiquetes populars

Participa


La Capsa de Sabates 2.0 és un espai pensat perquè els tarragonins i tarragonins puguin penjar-hi les seves imatges familiars. Si esteu interessats en col·laborar amb aquest projecte és molt senzill! En aquest tutorial trobareu els passos bàsics a seguir per fer funcionar aquest web. Si teniu algun dubte o suggeriment podeu enviar un correu a l'adreça electrònica arxiu@tarragona.cat.

Pas 1 - Identificació

Per penjar o modificar les vostres imatges abans és imprescindible que us registreu. Per fer-ho simplement heu de prémer el botó Registrar que trobareu a l'angle superior esquerre de la portada del web. Una nova pantalla us demanarà que introduïu les vostres dades (noms i cognoms, nom d'usuari i adreça electrònica) i automàticament rebreu un correu electrònic de confirmació. Un cop registrats, per accedir al web com a operadors simplement heu de prémer el botó Entrar, també situat a l'angle superior esquerre. La primera vegada que hi accediu el web us demanarà que introduïu la vostra contrasenya. Recordeu-vos del nom d'usuari i de la contrasenya perquè us els demanarà cada vegada que vulgueu treballar amb el web.

Pas 2 - Afegir fotografies al nostre primer àlbum

Un cop identificats com a operadors, ja podeu començar a gestionar els vostres àlbums i a introduir-hi fotografies. En el moment d'efectuar el registre, el web crea el vostre primer àlbum per defecte. Per accedir-hi simplement hem de prémer el botó Darrera, situat a sota dels àlbums, i allí hi trobareu un àlbum amb el vostre nom. Un cop a l'interior de l'àlbum us apareixerà un menú d'administració, de color vermell, a la franja superior del web. Si premeu els botons Afegir > Afegiu fotografies podeu seleccionar senzillament les imatges que voleu afegir.

Pas 3- Edició de l'àlbum

Des del menú d'administració podeu escollir Opcions de l'àlbum > Editeu l'àlbum. Des d'allí podeu canviar el nom a l'àlbum de fotografies si ho considereu oportú i afegir-hi una descripció genèrica.

Pas 4 - Edició de les imatges de l'àlbum

Tant important com veure les imatges de l'àlbum és afegir-hi informació per contextualitzar-les. Si col·loqueu el cursor damunt del vostre àlbum us apareixerà, sota de la imatge de portada, el botó Opcions. El menú desplegat us permet seleccionar l'opció Editeu aquesta foto i des d'una nova finestra podeu:

  • - Anomenar cada imatge
  • - Descriure-la
  • - Especificar-ne una data
  • - Afegir-hi un seguit d'etiquetes. Tot i que no són imprescindibles, les etiquetes són una eina molt útil perquè permeten acotar temàticament les imatges.

El mateix menú permet dur-vos a terme altres opcions, com rotar una imatge verticalment o horitzontal o seleccionar quina de totes les imatges que hi ha dins d'un àlbum voleu que en sigui la portada.

Pas 5 - Administració de l'àlbum

Si en algun moment determinat voleu eliminar totes o alguna de les fotografies que teniu dins d'un àlbum és molt senzill. Des del menú d'administració heu d'escollir Opcions de l'àlbum > Organitzeu l'àlbum. Des d'una nova finestra podeu seleccionar la imatge o les imatges desitjades i esborrart-les prement el botó Esborrar.

Idioma preferit

Informes sobre el projecte

 

';