Nadal i Reis a Casa,

Aquí estem a casa, surt el Belén. Nosaltres érem molt aficionats a fer el portal de Belén i sempre l’últim dia, o sigui, naltros no el fèiem com fa gent per Santa Llúcia, A casa meva fèiem el sopar de la nit de Nadal. que encara el fem, amb la tradició gallega: patatas amb bacalao i empanada. I és el dia que ens ajuntàvem tots.

El dia de reis era una festa. El dia de reis ens portaven una joguina i un llibre a cadascú. Ens aixecaven de matinada per agafar els regals i a veure que ens havien portat. Quan eren les 9 del matí i s’aixecaven els meus pares, ja ens haviem llegit els llibres de tots. I l’he triat perquè estem tots súper contents, perquè lo màxim per a naltros era el dia de reis. Amb una família que érem tants i que sempre mons pares, a totes les èpoques de la vida, tinguem més o menys diners... sempre hem tingut uns reis fantàstics.

Comentaris

Afegeix un comentari
  • INMA SUAREZ BARRAL al 2011-Jan-31 11:22:11 INMA SUAREZ BARRAL va dir

    Marisa, me acuerdo muy bien de ese día de Reyes ( aunque no sé el año, quizas 1970, yo tenia 7 años ) cuando me trajeron esa muñeca tan bonita con sus trenzas rubias, su abriguito-capa verde y con su bonia....

Informes sobre el projecte

Imatge aleatòria

Informació de la fotografia

Etiquetes populars

Idioma preferit