Àlbum de Lídia Cintas

A casa, a ma mare li agradava molt fer fotografies. Tenia com a mig estudi... era molt moderna. Era avançada al seu temps, perquè la meva àvia ja ho era també.

La meva mare va néixer a Vilanova i la Geltrú. Però després, per coses de la guerra, els van desterrar a Vilafranca. I ells van viure tota la vida a Vilafranca fins que els meus pares es van casar i van venir a viure a Tarragona.

Els meus pares van viure a Torreforta, que va ser dels primers barris de la perifèria. Mon pare era carter i ma mare es va fer càrrec de l’estafeta de Torreforta. Eramos los carteros del barrio. I ma mare el que va fer no tenia res a veure, era infermera, ajudant de quiròfan a Barcelona. Allò que dius, te cases i...Mon pare treballava en una fàbrica de Barcelona i van decidir venir a Tarragona, que semblava que havia un futur millor. I aquí van fer les arrels.... I aquí se m’ha anat ella i hem fet la vida tots. Jo he nascut a Torreforta, a Tarragona, els tres germans hem nascut aquí. Jo he nascut a Tarragona i orgullosa de ser-ho. Jo sempre he tingut molt present el que la meva família m’havia ensenyat o m’havia inculcat, la meva mare també li donava valor a això. La meva vida és un record continu a la meva infantesa, de com van créixer, com vam viure, les situacions bones, dolentes. Sempre m’ha agradat ser lluitadora.

Informes sobre el projecte

Imatge aleatòria

Informació de l'àlbum

Etiquetes populars

Idioma preferit